Produse în magazinul online

Stație încărcare oxigen DeVilbiss iFill 535I

Această stație de încărcare cu oxigen DeVilbiss iFill 535I extrage și presurizează aerul din cameră pentru umplerea rapidă și comodă a buteliilor de oxigen. Furnizarea continuă de umplere de oxigen permite pacienților să încarce buteliile de câte ori este necesar, fără a pune oxigenoterapia în așteptare.

Puteți cere o ofertă de preț personalizată utilizând formularul din partea de jos a acestei pagini.

  • Utilizează o gamă variată de dimensiuni de cilindrii (butelii de oxigen) pentru diferite utilizări
  • Stația de umplere poate fi amplasată oriunde în casă
  • Se livrează cu unitate, conexiune la rețeaua de alimentare cu electricitate, două butelii (în funcție de pachetul comandat) și un rucsac pentru transport butelii

Stația personală de oxigen DeVilbiss iFill utilizează un compresor cu cap de presiune dublă pentru a acționa simultan un sistem de generare a oxigenului prin adsorbție cu oscilație de presiune și un intensificator de presiune pneumatic. Este concepută pentru a furniza oxigen suplimentar pentru umplerea buteliilor portabile pentru utilizare ambulatorie.

Buteliile de oxigen sunt atașate la unitatea iFill cu ajutorul unui cuplaj și al unui set de racorduri pentru butelii. Cuplajul specific aplicației ajută la asigurarea faptului că alte butelii nu pot fi conectate din greșeală la sistemul iFill.

Stația iFill este concepută pentru a umple butelii de oxigen portabile de diferite dimensiuni. Buteliile sunt disponibile cu un dispozitiv integrat de conservare a oxigenului, cu un regulator de debit continuu sau cu o supapă de siguranță montată pe partea superioară.

Un dispozitiv de detectare a oxigenului încorporat (DeVilbiss OSD®) monitorizează nivelul concentrației de oxigen pentru a se asigura că acesta rămâne în limitele specificațiilor (93% ± 3%).

Caracteristici tehnice:

Sursă curent: 230V 50 Hz
Temperatura de operare: +5 la +40ºC
Temperatura de depozitare: -40 la +70ºC
Nivel acustic operare: 48 dbA
Greutate: 19 kg
Alarme: Alimentare Curent, Service,
Concentrație scăzută oxigen
Dimensiuni: 62.2 x 34.2 x 30.4 cm
Debit maxim: 10 l/min
Producător: DeVilbiss Healthcare / SUA

Trimiteți o cerere de ofertă de preț

iar noi vă vom oferi, cel mai bun preț posibil pentru acest produs