Produse în magazinul online

Sistemul de bodypletismografie Vyntus BODY

Sistemul de bodypletismografie Vyntus BODY de la Vyaire Medical este conceput pentru a fi diferit: Performanță, igienă, design.

Noul Vyntus™ BODY garantează valoarea ridicată și calitatea excepțională până în cele mai mici detalii; face ca rutina de igienă să fie rapidă și ușoară; îmbunătățește confortul și siguranța pacientului cu o treaptă de intrare joasă, de numai 7 cm; și este echipat cu un senzor ultrasonic inovator, fără calibrare și rezistent la apă, pentru rezultate rapide, fiabile și precise.

Designul elegant al Vyntus™ BODY nu este doar un punct de atracție în laboratorul dvs., ci îi ajută și pe profesioniștii din domeniul sănătății să facă rutinele de igienă rapide și ușoare.

Cel mai recent software SentrySuite vă ajută să obțineți cele mai bune rezultate posibile în conformitate cu cele mai recente directive de spirometrie ATS/ERS 2019.

Caracteristici și beneficii

– Senzorul cu ultrasunete fără calibrare deschide noi drumuri în tehnologia de măsurare. Inima sistemului este un traductor de mare viteză, proiectat pentru rezultate clinice precise și fiabile.

– Braț 3D flexibil: Vyntus™ BODY oferă un braț 3D flexibil care poate fi extins în afara cabinei până la o rază impresionantă de 63 cm. Acesta este reglabil în înălțime și poziție și se adaptează perfect la nevoile pacienților. Pacienții în scaun cu rotile pot fi măsurați ușor și confortabil în afara cabinei.

– Vyntus™ BODY este disponibil cu un scaun reglabil în înălțime și rotativ pentru o greutate de până la 150 kg sau cu o bancă pentru o greutate de până la 250 kg.

– Vyntus™ BODY este lipsit de bariere și îmbunătățește confortul și siguranța pacientului cu o treaptă de intrare joasă de numai 7 cm și un mâner stabil pentru o intrare și o ieșire ușoară.

– Întregul sistem al Vyntus™ BODY face ca rutina de igienă să fie rapidă și ușoară, respectând în același timp cele mai înalte standarde de igienă. Senzorul de debit cu ultrasunete este rezistent la apă și poate fi dezinfectat cu ușurință.

– Magneții distribuiți în mod egal pe ușă asigură o închidere etanșă, ceea ce face posibile rezultate exacte ale măsurătorilor. 

Puteți cere detalii despre achiziția echipamentului sau o ofertă de preț personalizată utilizând formularul din partea de jos a acestei pagini.

Măsurători Vyntus BODY

– Rezistența (specifică) a căilor respiratorii: sReff, sRtot, sR0,5, sRmid, precum și Reff, Rtot, R0,5, Rmid și altele.
– Volumele pulmonare statice: Volumele pulmonare absolute: TLC, FRCpleth, RV, RV/TLC și altele; Volumele pulmonare statice: VC MAX, IC, ERV și altele
– Volume pulmonare dinamice: FVC, FEV1, FEV1/FVC, MFEF 25-75, FEF 75, PEF și altele.

Opțiuni:

– CO-Diffusion RT și IB
– MIP/MEP
– P0.1
– SNIP (Sniff Nasal Inspiratory Pressure)
– Rocc
– Rinomanometrie
– Complianță (dinamică/statică)
– APS – Sistemul de provocare a aerosolilor

Puteți cere detalii despre achiziția echipamentului sau o ofertă de preț personalizată utilizând formularul din partea de jos a acestei pagini

Componente:

  • Cabină etanșă cu geamuri panoramice, unități de control integrate și un nou sistem digital.
    circuit digital de compensare a presiunii ambientale.
  • Senzor de debit cu ultrasunete fără calibrare și rezistent la apă.
  • PC cu tastatură/mouse igienică, imprimantă cu jet de cerneală și monitor LCD cu ecran plat de 24″ pe un cărucior ergonomic, cu deplasare lină.
  • Set de accesorii.
  • Pachet software complet pentru măsurători și generarea de rapoarte, plus infrastructură extinsă pentru gestionarea datelor.

Trimiteți o cerere de ofertă de preț

iar noi vă vom oferi, cel mai bun preț posibil pentru acest produs