Politica de livrare

Cum livrăm bunurile achiziționate de dumneavoastră din acest magazin online?

Livrarea produselor comercializate de NewMedics Com SRL prin acest magazin online se va face exclusiv prin FAN Courier, în orice localitate de pe teritoriul României.  

Durata de livrare a produselor este de aproximativ 24-48 ore după ce unul dintre operatorii noștri confirmă comanda și după ce aceasta este finalizată. În cazul comenzilor cu valoare mare confirmarea se va face și telefonic, astfel urmând să fiți contactat de unul dintre operatorii noștri.

Comenzile plasate și confirmate până la ora 14:00 a fiecărei zi lucrătoare (luni-vineri) se vor livra în aceeași zi, urmând ca cele plasate și confirmate după această oră și fie expediate în următoarea zi lucrătoare.

Comenzile plasate în intervalul Vineri (după ora 16) – Duminică (tată ziua) vor fi confirmate și expediate în prima zi lucrătoare ce urmează. În timpul sărbătorilor legale există posibilitatea prelungirii termenului normal de livrare în funcție și de programul serviciului de curierat.
Există posibilitatea de ridicare/achitare (doar cash) a comenzii de la punctul de lucru din Cluj-Napoca, strada Plopilor 75, bl. P13, sc. 3, parter (NewMedics).

1. Livrare pe teritoriul României contra cost la comenzile mai mici de 399 lei

Metoda de livrare: coletărie prin FAN Courier

Cost livrare: se calculează automat la finalizarea comenzii în funcție de adresa de livrare introdusă (Tarif fără Km suplimentari)

2. Livrare pe teritoriul României GRATUIT la comenzile mai mari de 399 RON

Metoda de livrare: coletărie prin FAN Courier

Cost livrare: GRATUIT ( Tarif fara Km suplimentari)

3. Ridicare personală de la punct de lucru GRATUIT
Metoda de livrare: ridicare personală din Cluj-Napoca, strada Plopilor nr. 75, bl. P13, sc. 3, parter (NewMedics).
Cost livrare: GRATUIT la selectarea modalității de livrare Ridicare personală la finalizarea comenzii în magazinul online.